diumenge, 29 de juliol del 2012

Tarta de Carbassó al Pesto


En diuen Tarta, d'allà on l'he treta, però podria ser com una quiche sensa ou, o una coca de recapte, una galette, e inclús una pizza. Sigui el que sigui, ha estat una troballa ja que no n'havia fet mai d'aquesta manera.

Per a la massa necessitarem:


  • 125gr farina integral d'espelta (de blat si no en trobeu)
  • 55gr de copos d'avena (jo he fet servir Salvado d'avena)
  • 4 cullerades soperes d'oli d'oliva
  • 6 cullerades d'aigua
  • un polsim de sal


En un bol ho barregem tot pausadament. si fa falta, afegir-hi una mica més d'aigua, fins que poguem fer una bola. reservar la massa

Per el farcit necessitarem:


  • 350gr carbassó
  • 1/2 ceba
  • 1 dent d'all
  • 12 fulles D'alfàbrega
  • formatge ratllat al gust, uns 100gr
  • sal
  • 3 cullerades d'oli d'oliva
  • pinyons



Trinxem 200gr de carbassó, la mitja ceba, l'all, l'alfàbrega, que no quedi una pasta si no que quedi com esmicolat. hi afegim el formatge, i ho barregem tot.
estirem la massa, i en el centre hi escampem la mescla, deixant un parell de cm pel voltant, que plegarem per envoltar-ho tot.
fem rodanxes fines amb el carbassó restant. cobrim la superfície, i afegim els pinyons prèviament enrossits, i les 3 cullarades d'oli i la sal per sobre.

Enfornar uns 35' a 180º

Cruixent, amorosa per dins, gustosa....







CONTINUARÀ....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada